Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Något i dig ...

 

 

får mig alltid

att längta efter

även för en kort sekund

något i dig

tänder ljuset i min själ

vackra förnimmelser

vaggar mina ord till ro

någonstans i drömmen

kysser du mina ljuva tankar

hela min värld 

finns i dig

i ditt varma leende

jag läppjar lite på lyckan

smuttar på känslan att vara din

imorgon

är en annan saga

 












Fri vers av Rise Little One
Läst 325 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2018-09-07 20:58



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Ljuvlig känsla av samhörighet...så vackert...
2018-09-26

  Lars Hedlin
Jätte fint vännen!
2018-09-10

  Nils-Robert
Så vackra rader om kärlek
2018-09-10

    Birgersdotter VIP
mjuk och vacker
2018-09-09

  Marita Ohlquist VIP
Mjukt och fint och alldeles underbart!
2018-09-09

  Jan Widströmer VIP
Den älskande besjunger den älskade. Sånt är alltid vackert. Men "imorgon är en annan saga" antyder ett tvivel på beständigheten. Kanske ett uttryck för klokhet.
2018-09-08

    Elisabeth Nilsson VIP
Underbart vackert och känsligt diktat om kärleken.
2018-09-08

    Max Poisé
Hoppar jämfota efter denna! Helt suverän! Klockren!
2018-09-07
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One