Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Baksidan

Valets baksida värker
antropcens slutliga ord
påverka så man märker
gråter för ingens jord

tranströmmar lufttäcket till
en rad om kärlekens sus
den klingar så oerhört kort
tonlöst mänsklighets brus

sker det som ska hända
domino spelets effekt
sommarens sista slända
barfotabarnet släckt





Fri vers av Karinw
Läst 260 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-09-07 22:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Karinw
Karinw