Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det grönfärgade badvattnet

tårarna droppade ner i det grönfärgade badvattnet
din bräckliga röst i andra änden av telefonen
"jag är ju kär i dig"
att få höra de rätta orden
vid helt fel tillfälle
"det är försent nu"
rösten spricker, du blir tyst
allt jag hör är droppande
från mina ögon, mitt hår och kranen
ner i det grönfärgade badvattnet




Fri vers av fannyaurora
Läst 174 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-09-07 22:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fannyaurora