Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skrubbsår

 

En liten flicka
kommer springande
med tårar trillande
mamma vänder
sig bort
och säger kort
varför fick jag en
av din sort
som inte kan
stå på egna ben

Med trasiga knän
den lilla flickan
vände bort
och det tog många
år innan hon
stod på egna ben

 




Fri vers av EmiRa
Läst 462 gånger
Publicerad 2006-06-28 11:48



Bookmark and Share


  Janis Karlsson
Kanonabra!
Tyvarr maste jag medge att den ar alldeles for igenkannande, men kanske det ar det som gor den bra?
2006-07-01

    Stella Stol
Vad gott att hon står på benen nu den lilla!
2006-06-28
  > Nästa text
< Föregående

EmiRa
EmiRa