Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Adrenalinlista!

När jag får adrenalinkick, och det inte går att gå ut, för att det är för mörkt!
Lyssna på musik.
Håll mobilen i handen!
Ja, det är allt jag kan göra...
Kanske spela ett spel?
Eller tänka på allt som går att vara tacksam över!




Bunden vers av Mim
Läst 134 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-09-08 01:10



Bookmark and Share


  Verner Forsman
Vänta ut.
Eller försöka trassla igenom.

Det är frågan.
2018-09-08
  > Nästa text
< Föregående

Mim