Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alla är fake

Alla jag träffar är skärvor av någon annan
Alla jag träffar vill vara någon annan
Alla jag träffar är någon annan
Alla jag träffar har jag träffat förut




Fri vers av matildalikesnature
Läst 208 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-09-08 01:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

matildalikesnature
matildalikesnature