Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För att som med benen, för att i rymden!

Mina underben har somnat, som hos en lam!
Sätter mig på sängkanten och utvärderar mina ben!
Det som i gårdagen kommit fram, att det var mina ben som krampade.
Nu tar de smällen, och behöver vila också!
Jag behöver visa mina ben medkänsla!
Medkärlek!

Medkärlek! Ja visst!
Medkärlek i all ära!
Men benen är verkligen trötta!
Är detta det första som har hänt i världshistorien?
Det första att uppmärksamma?
Jag hade velat vara någonstans i rymden, och se på!
Se på, när Big Bang födde jorden!

Vilken jädra smäll, kunde jag ha sagt!
Men jag kanske inte hade uppfattat smällen, som just en smäll, för att i rymden!
Finns det ljud i rymden?




Bunden vers av Mim
Läst 124 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-09-08 07:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim