Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


stormen



Plötsligt vräker vindbyarnas piskslag
och isande skurar
över de skälvande kusterna
stormen drabbar septemberhavets
svartgröna himmel
I mörkret hör jag
slagregnets vilda orkester
kastanjettsmattret attackerar taken
genom skogen av hus
Högt ovanför vandrar oberörda
de flimrande stjärnorna
över den böljande himlen
Timmarna håller mig vaken
somnar till vindspelets darrande gnissel
mina älskade sover nära
söker värmen under täcket




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 239 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-09-08 09:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP