Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Långsamt falnar eldens tungor

Långsamt falnar eldens tungor
glöden glimmar, motar bort mörkret
kolen värmer länge länge
nattens kyla kryper nära
morgonen väntar med sin vita aska




Fri vers (Fri form) av Annaemi VIP
Läst 363 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-09-08 10:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP