Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sinnen

Jag känner
huvudvärken från en hel natts gråtande
som ännu inte upphört

Jag ser
hur såren på min handled redan börjat dra ihop sig
synd att jag ska riva upp dem igen

Jag hör
pappa som ignorerar min skrikande gråt
för att istället prata med sig själv

Jag måste vara ensammast i hela vida världen.




Fri vers (Fri form) av Lättpåverkad
Läst 225 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-09-08 10:59



Bookmark and Share


  Eugen VIP
Jag känner som du...
2018-09-25

  Livet1 VIP
Åh, det gör ont att läsa.
2018-09-08
  > Nästa text
< Föregående

Lättpåverkad
Lättpåverkad