Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


eget foto


Jag undrar och tänker ibland

det händer att jag tänker

hur kan du veta

allt som du säger och pratar om mig

du känner mig inte

jag inte dig

ändå kan du säga

vi pratade om dig i går

det tycker jag inte om

vet inte vad som sägs

och vem och vilka du pratar med

vi bor på en liten ort

här känner alla dom flesta

jag vill känna mig trygg

veta att ingen sprider lögner om mig

när jag får höra

vi pratade om dig i går

inte få veta vad det var som sades om mig

nej jag  anser människor som är ärliga

inte häver ur sig sådant dom

inte vet något om

jag tycker om att vara själv

göra det som känns rätt för mig

men inte alltid

träffa vänner ta promenader

sedan fika tillsammans

där ingen pratar illa om någon

det trivs jag med

men att känna sig ensam och ledsen

det är något annat

det händer ibland att dom känslorna kommer

då kan bibeln och psalmboken

ge mig tröst

 

anits 11 september 2018




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 312 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2018-09-11 18:32



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
så vackert kort du tagit på lövverket.
vinkeln blev riktigt lyckad.
2018-10-28

  ResenärGenomLivet VIP
Så skönt att det finns något som kan ge tröst när livet känns jobbigt...
2018-09-26

  Lars Hedlin
JA ibland kan man undra, vissa tror sig känna en genom andra eller genom rykten. Istället för att parta med berörda personer direkt. Kram vännen
2018-09-16

  morgonstjärna VIP
visst är det oförståndet som säger så. märkliga människor det finns. så fint och bra tänkt av dig bry dig inte.
kram


2018-09-11
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP