Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


klaga inte på fisket, gå på restaurang.


Utsikt från ett vadställe!

Liksom mina bröder

ropar jag ibland

söker mening och

förtröstan,

sätter upp mina

byxor till knäna

vadar ut i strömmen

trixar med flugkastet

Fångar bara småfisk

snubblar i forsen,

vill inte resa till

andra forsar, då

Får jag nöja mig!




Fri vers (Fri form) av Niliboy
Läst 235 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-09-08 12:28



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Applåd!
2019-02-14

  Lottie Ålhed VIP
Glädjen över vad man har positivroch ödmjukt Välskrivet!
2018-09-13

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om att vara att vara nöjd med det man får.
2018-09-09

    Elisabeth Nilsson VIP
Härligt diktat om fiske, vare sig man fångar något eller inte.
2018-09-08
  > Nästa text
< Föregående

Niliboy
Niliboy