Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag vill tro på samtalet, men det verkar vara en smula naivt i denna värld. Jag tror dock inte på ett förbudssamhälle heller.


Oro inför framtiden/Ambivalens

Jag är inte den som vill förbjuda

vill inte heller ha en snut vid varje knut

Jag är inte den som vill fördöma

Det goda kommer alltid att segra, men kommer fel parti till makten kan det ta tid.

och

om det blir på bekostnad av våra döttrar och söners
trygga framtid

om det blir på bekostnad av vår möjlighet att vandra i ren natur

om det blir på bekostnad av vår hårt tillkämpade demokrati
så att ingen längre kan tala fritt

är det kanske dags att överväga ett förbud.




Fri vers av Livet1
Läst 220 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-09-08 12:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Livet1
Livet1