Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varje morgon

Varje morgon varje dag
bestämmer jag mig för dig
ännu en gång
igen och igen
istället för den
meningslösa jakten
jagandet efter lycka
jag kan inte säga det
bara andas det
försiktigt på din hud
vi måste fortsätta
vandra vägen fram




Fri vers av Fredrik Tufvesson VIP
Läst 142 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-09-08 13:20



Bookmark and Share


  Sommarnattsljus
Vackert! Tack!
2018-09-08
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Tufvesson
Fredrik Tufvesson VIP