Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


nån sorts #tanka


Nyponros

Nyss fanns en ros här,
nu förvandlad till ett bär.

Förändring pågår,
ständig transformation
mitt framför våra ögon.

























Bunden vers (Tanka) av Cikoria Blå VIP
Läst 194 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-09-16 22:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP