Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


ett hem



för småfolket
ett annorlunda

en svalkande skugga
att sluta ögonen i
när Klockrikets grannar
sjunger en vaggvisa

för de bostadslösa


visst är det så

alla de smulsmå
men ändock så viktiga knoppar
dropparna på livsträdet

för att människan ska kunna
stå på scenen och skina


alla levande lika viktiga
i kretsloppet
livet skapades ur rymdstoftet
en gång

till Skaparens ära




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 268 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-09-08 20:23



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
Oj fin återkoppling där
2022-05-21

  morgonstjärna VIP
djupet i din själ :)
2019-12-05
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP