Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Var är du?


Var är du?

Du som alltid hittade dem rätta orden
Du som alltid kunde beskriva mina känslor

Var är du?

Du som hjälpte mig genom livets tuffa stunder
Du som fanns där även dem stunder det faktiskt var bra

Var är du, min fantasi?




Fri vers av Jasmine_S
Läst 334 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-09-08 21:59



Bookmark and Share


  SatansSon
Fantasi har du
2019-01-13
  > Nästa text
< Föregående

Jasmine_S
Jasmine_S