Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Beslutet att leva

Jag tappar greppet
igen.
Känner känslor
olycklig

Tappar
greppet
Fattar
Inget

Drömmer
Fasar
Flyktar
Krasar



Tappar greppet.
Igen.



Drömmer bort
Orkar inte leva

Försöker hålla i mig
Försöker brinna

Tappar greppet.
Igen.
Och igen.

Tar ett beslut.
Att leva.
Tar det igen.
Och igen.

Fallerar
Tappar greppet.



Igen.



Har dykt för djupt
Det är långt till ytan
Når inte
Kippar efter luft
Sväljer vatten
Drunknar

Tappar greppet
Igen.
Tar beslutet.
Jag lever.
Eller gör jag?




Fri vers av konstkick
Läst 241 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-09-08 23:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

konstkick
konstkick