Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Parisienne!

A` la.

Det sammanfattar det ganska väl.
Det har någon klurat ut!

A` la.
Temaverk.

A`la.
Allt som är A` la är teman.

Hur många teman finns det i världen?
Mer än 9 miljarder människor?
Eller är det pretty much the same?




Bunden vers av Mim
Läst 106 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-09-09 00:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim