Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glada!

Det kan ju göra dig lite gladare!




Bunden vers av Mim
Läst 126 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-09-09 00:40



Bookmark and Share


  Birk Andersson
glada
bondkatter
försvann*

*Glada är även en rovfågel
2018-09-09
  > Nästa text
< Föregående

Mim