Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Styrkans förbannelse

Jag är stark
När jag kväver tårar av ensamhet

Jag är stark
När jag tvingar kroppen dansa

Jag är stark
När jag låser ord i mina käkar

Jag är stark
När jag ljuger för mig själv

Jag är så stark
Så jag står fast jag dör




Fri vers av annapoem
Läst 170 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2018-09-09 09:31



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
även dikten i sig är stark, utlysandes samt emfaserandes förmedlingen.
2018-09-22

  Gin83
Riktigt gripande
Känslosamt och målande
Jag ser dig framför mig när jag läser den.
2018-09-10

  Marita Ohlquist VIP
Tankeväckande!
Bra skrivet.
2018-09-09
  > Nästa text
< Föregående

annapoem
annapoem