Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Einstein on the beach

Vid stranden av floden Potomac
satt Einstein och halsa en Pommac
På frågan om valet av dryck
var nåt mer än en tillfällig nyck
blev hans svar:"It´s so good for my stomach"




Bunden vers (Limerick) av stenhur VIP
Läst 199 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-09-09 10:27



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Litet kul även ur historisk vinkel, annars väl synen på just finkel, numera spriten väl jämt drar, med annat vatten som flaskor har, syra och styrka likt 'Hinkel'...
2018-09-09
  > Nästa text
< Föregående

stenhur
stenhur VIP