Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mellan händer

Val av
företrädare
eller eftersläntare

förrädare
eller inväntare

mellanhänder
agerar på vårt beslut

lever på att dricka
det förtroende
vi ger ut

hand i hand
från land till land
till fjärran länder

val från individer
att skicka

kors och tvärs
över gränser
och tider

med konsekvenser
ingen kan överblicka

val fattade
över hela vår värld

har vart och ett
sin egen färd
sitt eget sätt

vi måste
ständigt välja

vad som är fel
vad som är rätt

vad vi ska köpa
vad vi ska sälja

och vem som är
förtroende
värd




Bunden vers (Rim) av Petter Wingren
Läst 221 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-09-09 12:27



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
En högst aktuell text med tänkvärda ord om valen vi gör. Små som stora.
2018-09-09
  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren