Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Han och jag

 

 

Det kommer

inte att bli lätt

men det kommer

bli underbart

på många sätt




Fri vers av PkA
Läst 212 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-09-09 12:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

PkA
PkA