Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Räkna dagar igen

 

Jag lossar skulden

som tyngt mig tyst

i mörker förborgat

som din andedräkt

aldrig kysst.

 

Hur lätt blir nu inte mitt liv

av snaran i stunden förlöst

renskodd från lerans tyngd

spridd i längtans beskrivning

kan jag börja räkna dagar igen.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 185 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-09-09 13:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP