Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ilska

ilskan äter dig
du måste sluta vara arg

för allt som inte har varit
så som det borde ha varit

du måste glömma och förlåta
både andra och dig själv

du måste städa och tömma
ditt bord och din ryggsäck

och gå vidare i livet
med lättare packning




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 297 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-09-09 14:43



Bookmark and Share


  Den skrivande tysta
Allmängiltig dikt. Många låter sin ilska och sitt missnöje gå ut över andra... Vilket märks inte minst nu.
2018-09-10
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP