Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


skördefest


är då vi tar tillvara markernas guld och himlens väsen
vi äter med ögonen lika väl som med själen
en skördefest
är även fylld av vilda och tama bär

noggrann planering

vad sägs om himmelska gurkor inlagda
i konservad glas?
festlig fisk med toner av lakrits
låter det inte smakligt ?

osten har en praktfull gestalt
som en sol tronar den på bordet
många hyvlar den gärna till en skidbacke
andra gör en skridskobana
slät och fin
osten talar inte om ålder

vinet har sin bouquet
men osten har en smältande arom
som gör gommen glad




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 248 gånger
Publicerad 2018-09-09 15:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP