Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag kan känna DOFTEN



Jag kan känna
DOFTEN
Av alla möjligheter
varje morgon

Bo Grapenskog




Fri vers av Knoparemoj
Läst 154 gånger
Publicerad 2018-09-09 17:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj