Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Självrespekt

Du tog ett till bloss av din cigarett. Blåste ut och tittade ut genom fönstret. Det var tidig morgon i september och det var immigt ute. Jag frös så mina nipples stack ut som två tippar på ett berg, eller som du brukar säga två ögon som skelar. ”Vad hände med självrespekten” mumlar du när du bläddrar igenom mina bilder på instagram. ’ville vara som dom tjejerna du gillar på insta hela tiden. Vill också ha en like på varje bild där mina trosor eller små bröst syns. Vill höra hur vacker jag är av min egen kille men det hände inte. Inte när jag hade mina sexigaste underkläder och hade tänt ljus, hörde det inte när ja la mig naken på sängen och låtsades som att du inte såg då var jag bara ”ofräsch” nä dom enda som fick höra det var dom snygga tjejerna på instagram. Vad hände med respekten för mig?’’ Det var sanningen det var det jag ville säga men fick bara ut ett pipigt ”den försvann”




Övriga genrer (Drama/Dialog) av pathetic duck
Läst 208 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-09-09 19:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

pathetic duck
pathetic duck