Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


scenariot tycks bli citat kohandel


Ödesvalet



det där med kommunikation
är livsviktig i vardagen
och då kalla vindar sveper
fingertoppslätt valet är tystnad
eller har vi licens att döda
gör ont hitta tisteln bland det gröna
är sorg veta gott vänds till illa

kan valet bevara det unika
eller förstörs det vackra bland molnens aska
ständigt gör vi misstag
gör bort oss totalt - det gör vi alla

det ingår i konceptet att var människa
vi går klädda i sorgkläder som nattvandrare
vrider våra händer ser snöblommorna
som fallit under natten

ödesvalet i natt
vem får hissa flaggan i borgen

vem går klädd i sorgkläder då morgonen vaknar

alla som säljer sin själ för en skål med mat
fyller påsen med tomma drömmar
alla som blundar för försäljarnas reklam vid dörren


men glöm inte de fyra åren...förhoppningarnas tid
att skavsåren minskar i själen...det kan ju även bli
positiva förändringar...di lärde siar i nuet om...

det blir alltid som det blir i slutänden.




Övriga genrer (Drama/Dialog) av morgonstjärna VIP
Läst 186 gånger
Publicerad 2018-09-09 19:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP