Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
repris 2016


Jag städar min (livs)garderob

 

Jag städar min garderob
Folk hävdar att jag inte har råd
Måste tänka på integriteten
Detta påstår Överheten
Kan städa på olika sätt
Vem säger vilket är rätt


Jag bryter mina naglar,
och får stripigt hår
Men ytan den skadas,
när man har sår
Dansar min ghetto-tango,
min fruktsallad,
utan exotisk mango


Jag har spillt och det blev fläckar
Naken går jag här nu och näckar
SE mina dallriga lår,
och min mammamage
Jag öppnar grinden
till min sinnliga hage
Sitter ej upp på en häst
Rider ej uti rustning
Diktar om det som är pest
utan svinto och utan putsning


Här river vi med järnet
Jantelagen vill sätta spjärnet
Eldar i min fattiga kamin
Ibland skildrar jag med touch av ironin
Höj nu glasen och skåla min deg
På mitt dansgolv dansas många steg

 Repris 2016

Kika gärna på min fotokonst https://www.instagram.com/kristina0179/

 

 




Fri vers av Valkyria-Fatale
Läst 198 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-09-09 19:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valkyria-Fatale
Valkyria-Fatale