Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett själaskrik

Om hjärtat spricker
och läcker kärlek på
den som behöver

Om själen brister
och sprudlar lycka till
den som sörjer

Varför stänger du då dörren?


Om själen brister
och målar smärta på
din matta vägg

Om hjärtat spricker
och livet gör så ont att
kroppen skriker

Öppnar du då din famn?




Fri vers av konstkick
Läst 254 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-09-09 23:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

konstkick
konstkick