Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blockering

Ingen kunde
förutspå
att det skulle bli
vi två

sa en röd
en blå

som smög på tå
genom fiendens
dunkla länder

höll varandras
händer

försökte hålla låg
den gemensamma
svansen

hålla tyst på
de högljudda
fansen

för att kunna
presentera
redo att regera

socialalliansen
det nya
kärlekspartiet

frågan är bara
vem är blomman
och vem är biet

nej förresten
en fråga till

måste man älska
varandra
när man inte vill




Bunden vers (Rim) av Petter Wingren
Läst 171 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-09-10 09:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren