Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den kärlekskranka båten från Venezuela

En båt från Venezuela

ville gärna köla och kela

Sökte slup som var tät

på ett båtdejtingsnät

- nu har de en jolle att dela!




Bunden vers (Limerick) av Peter Olausson VIP
Läst 190 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-09-10 10:02



Bookmark and Share


  Fulbergarn
:)
2018-09-13

  lodjuret/seglare VIP
Säger om lustigheten, likt replik i gammal Bondfilm 'Jag har en bror'. 'Diamantfeber' har han nog dock inte drabbats av, än.
2018-09-11

  Öknens Ros VIP
haha denna var kul! :)
2018-09-10
  > Nästa text
< Föregående

Peter Olausson
Peter Olausson VIP