Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kannibalen från Samarkand

Kannibalen ifrån Samarkand

bad fadern att få dotterns hand.

Genom jakande svar

blev de tu till ett par

och han tog sig en tugga ibland...




Bunden vers (Limerick) av Peter Olausson VIP
Läst 244 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-09-10 10:07



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Jobbigt att vara (politiskt) smal, hellre då kannibal, en sådan dansant typ i ny, att den gärna går på par-ty, med måne i fonden o på pedal.
2018-09-10

    Sefarge VIP

Haa!
Uppdrag granskning
Och "Me-toorörelsen"
Är dig på spåren!
Hålla på så där
Och skriva?
2018-09-10

  Öknens Ros VIP
Hu! Denna limerick var aningen ruggig!
2018-09-10

  Nils-Robert
Så kul !
2018-09-10
  > Nästa text
< Föregående

Peter Olausson
Peter Olausson VIP