Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

valet 2018 Senryu


i kikarsiktet
verklighetsflykt taktikval..
vem är förvånad ?



hur kan ett missnöjesparti som SD slå sig för bröstet
p g a sin flyktingpolitik
flest röster i utsatta områden som t ex Skåneregionen

/det är viktigt att gå hem i husen = där har politikerspråket
ett minus ---folkligheten hos SD slår. /


i populismens spår

alla är segrare men ingen vinnare

nu kommer de stora elefanterna att dansa
i sin iver att överträffa varandra

hur sannolikt är det att ett omval sker ?

omröstning kan sluta leden
när alla ser resultatet ? vi är ju så människor
där fantasin inte räcker till

många fel har tydligen uppstått
datorerna har strejkat valkuvert inte igenklistrade
röster har kommit bort
undrar om inte lögner sprids via FB

hörsägen och rykten sprids så lätt

därmed slutar jag skriva om politik
lämnar det till de som bättre vet

hm tycks som även de gått bet.




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av morgonstjärna VIP
Läst 203 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-09-10 10:40



Bookmark and Share


  Thomas Widemark
Bra text! Ja, i det stora hela är politik skit.
Men vad skulle man kunna göra istället?
Hopplöst.
2018-09-10
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP