Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skam



vi föds inte med skam
vi skäms
när vi uttrycker kärlek
på vårt eget sätt
eller framhäver en egen egenskap
och blir avvisade
kanske med ett hånskratt
oftast av en annan
som redan lärt sig skämmas




Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 196 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-09-10 12:12



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Skam den som
ger sig?
2018-09-10

    Max Poisé
Haha! Ja...mitt i prick!
Skäms på dem!
2018-09-10
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP