Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till det obarmhärtiga i sagans landskap




Runt en demolishen
Och poison man likt

Putin dansar döden
Tango med kyrilliska

Kyrklockor klingande

Och mongoliska krigs
härar skriar i fjärran

Vissa vet ej bättre än att
höja ett Svärd och lyfta
en giftbägare


Där härska är att krossa allt
motstånd
Tills döden befriar smärtan

Och ditåt färdas vissa svekdemokrater
För att lära sig konsten att styra
I smyg mot en förhäxad folkmassa

Sagan om ringen fortgår än idag
Om än i andra skepnader. ..



***
(Men 3000 moderna haubitsar
skulle kunna bli den kedja som

Drar ner den tyranniske Mogul
-fursten till Mordors ruttnande
underjordiska Rike?. ..)





Fri vers av Sefarge VIP
Läst 160 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-09-10 15:27



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Tänkvärd text, att ta till sig!
2018-09-10
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP