Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Utmattningssyndrom


Maktlös



Utom händers styrka
Faller livet genom marken
Tjut i öron
Svartnade ögon
Inre som svimmar
Stänger lustens kran

Blomsterängen grånar
Fågelsången dov
Tömd på energi
Även poesi
en falsk magi

Alla sinnen sova














Fri vers av annapoem
Läst 246 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-09-10 16:07



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Sann poesi. Så kan det vara. Du fångar känslan av att vara maktlös i denna dikt. Bedövande poesi, på ett positivt sätt, från början till slut. Man blir ett med dikten.
2018-09-10
  > Nästa text
< Föregående

annapoem
annapoem