Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


2015


Alla dessa -oner

 

Sociala relationer 
Kan skapa vibrationer

Som kan ge reaktioner 
I form av aggressioner

Som gav infektioner 
Små doser av injektioner

Cirkulerar i dig som laddade joner 
Hanteras kanske med affektioner

Bör ej ta till manipulationer

Livet är ekvationer 
Levts av generationer 
Ta till dig deras recensioner

För att undvika inflammationer

Vårda dina kommunikationer 
Gör upprensningsaktioner 
Ej utsättas i situationer

Lyhörd på indikationer 
Visa deklarationer 
Om ditt jags funktioner

Bromsa ej, ha visioner 
Bygg upp fasta konstruktioner

Ha ej restriktioner 
Livet är ett äventyr av expeditioner

 

(2015)




Fri vers av Valkyria-Fatale
Läst 215 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-09-10 16:09



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Härligt och öppnande sinnets labyrint!
2018-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Valkyria-Fatale
Valkyria-Fatale