Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag kör mitt race ändå!

Konstig stämning

Weird på alla sätt

 

Responsen nästan på noll

Well they don’t seams to care

 

Jag kör mitt race ändå

Theye are a bunch of Judicial bastards

 

 

Copyright" (©) Lars Krister Hedlin 2018-09-05

 




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 190 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-09-10 16:26



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Alldeles rätt när drivkraften kommer inifrån!
2018-09-14

  morgonstjärna VIP
visst är det bäst. lägg i 5.ans växel och busköra ! :)
2018-09-12

  StinaJ VIP
Helt rätt !
2018-09-11

  Maria Sundelin VIP
Kör på du
2018-09-10

  Marita Ohlquist VIP
Bara att kämpa på!
2018-09-10

  ULJO
Ibland kan det vara klokt
2018-09-10
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin