Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Titt i titt!

Det sägs det bästa är gratis helt fritt
men nu undrar jag som hela hjärtat mitt...
Han som log myckt fritt mot mej
såg ju jättefri ut och var mer än OK...
Eller han var kanske bara ute efter: En titt!






Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 158 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-09-10 19:07



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Att skriva muntert på rim, kanske undrande hjärna i trim, som försökte den om livet, söka svar i som givet, kors ords vägar vävda i lim...
2018-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt