Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Före gryningen

I timman före gryningen går alla själar

Som aldrig funnit någon ro i tillvaron

Med släpande steg och suckande läten de går

Men ingen har sett eller hört deras framfart

Ty deras existens göms av fågelkvitter

Från gryningens nyvakna fåglar

Och i takt med att dagen vaknar till liv

Bleknar de osaliga själarna sakta bort

Till ännu en dag utan början eller slut




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 205 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-09-10 19:21



Bookmark and Share


  bo.rackson
Längtan efter svaret på den stora frågan
2018-09-11

  ULJO
Lite trolska vibbar här
2018-09-10

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om osaliga andar som inte finner någon ro!
2018-09-10
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP