Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


EUFORISKA INSIKTER TILL MAX


ÄLSKAR ATT DÖ MED DIG

 

När två som lyser i ett mörkt rum,
När två, är nära, dubblas
inte bara ljuset
det blir multiplicerade
spridningseffekter.

När vi lyser i Universum
Skiner det in i Multiversum
burna av ordet eller goda tron
när vi bara är … nu och här

finns inget vilse om vi inte jagar något mål
finns ingen saknad om Kärleken är all

finns bara tårar,
för solkysst regn
är löften om Evighet
som dansar i ömma suckar om liv och död,
jag älskar att dö med Dig,
varenda gång den där underbara sången
…suddar ut rummet …

Känner huden lämna, luckras upp
ler och ser på
vemodig tacksamhet
”modig”
Dör… skönt… ljusen tunneln … kärleken …
omfamnande … förenas ….

Vågar överlämna
Mitt liv
Vågar vila i Dig
Utan att klamra

att dö är att leva upp,
att leva är att lära,
att älska utan rädsla är att våga dö
Kommer hem i alltets stora varma

ÄLSKAS VÄLKOMMEN HEM
Njuter vet Du finns
bortom hud
bortom lagar
bortom mörker
bortom ljus
Du är bara en annan jag
och här är livet
just nu

Ä L S K A R … i varje por

TACKSAM vad mer behövs?

© Du
© Jag
© Vi
© Vem bakom ytan?
ÄR
Under Din hud
© DominiQue

 




Fri vers (Fri form) av DominiQueen
Läst 246 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-09-10 19:35



Bookmark and Share


  DominiQueen
Käre Max Tack att Du läser, inspireras och reflekterar, älskar hur ord befruktar sinne som själars närhet

Ja ... brukar rysa vid varsel ...

och även av Lycka, i delade stunder

Åh Max, mer än ett helt liv...
Får kalibrerara upp alla behövliga fragment av insikt genom de olika liven då, vill ej förlora mig ... i nya illusioner ..

Ler och lever vidare
Keep Shining
Din vän i ljus
DominiQue
2018-09-11

    Max Poisé
Det finns alltid ett ljus som träffar huden som vi ryser av. Du vet en sånt litet tillfälle när känslan av att leva blur så självklar just då. Tänk vad vårt inre gör med oss och tänk vad svårt det är att styra. Vi som naivt tror att vi kan styra oss själva. Att kunna göra det krävs mer än ett helt liv av erfarenhet.

Bravo Dom. Gillar att kunna reflektera till texter! Det är just så jag får uppslag till nya:-)
2018-09-10
  > Nästa text
< Föregående

DominiQueen
DominiQueen