Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Medicin

en flaska vin
benzo,
kodein

som ett Kalle Anka-
eller Mumin-plåster på ett sår
så känns smärtan mindre

och kanske det funkar –
i alla fall
för en stund

medicin
kan vara av olika slag
den kan bota
eller bara dämpa

men det går lätt så
att förr eller senare
bubblar det onda upp
till ytan igen




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 473 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2018-09-10 21:01



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
... och den giriga läkemedelsindustrin tjänar miljarder... cyniskt men vi är samtidigt beroende av den, allt går ju inte att bota med flugsvamp och grodblad...
2018-09-11

    Max Poisé
Kul!
:-)
2018-09-10
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP