Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ro


En dag ska jag nå land igen
för jorden är rund och för eller senare
kommer jag i alla fall tillbaks
en resa runt ett hav till min egen jord
där ska jag blicka ut över min färd och aldrig, aldrig återvända.




Fri vers av Galten
Läst 418 gånger
Publicerad 2006-06-13 04:02



Bookmark and Share


    Rieke
Då ska jag berätta hur det är med glas:
Där varje glas blev till syns en liten bubbla.
Och i varje glas som står tillräckligt länge oberört, flyttas bubblans läge längs sin axel.
Och efter miljoner, eller miljarder år
har bubblan gjort en resa i sitt glas.
Och så gör alla.
Men resan kommer du nog aldrig undan...
2007-05-24

    C/O
Vacker!
Tangerar ett sfäriskt tidsbegrepp!
Det sfäriska är alltid sannare än det 3dimesionella, det 2dimensionella och i synnerhet det linjära...
2006-06-14

  Nattis83
Denna förstod jag helt! Och jag gillar den skarpt! /Natalie
ps. lust att ge lite kritik på mina texter? vore vänligt .ds
2006-06-13
  > Nästa text
< Föregående

Galten