Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stol

Du är så hård

Du skall bära mig

Ta min tyngd

 

...varför bryter du ihop?

 




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 165 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-09-10 20:40



Bookmark and Share


  Densen VIP
Även stolars virke kan bli gistna och tappa sin bäring;)
2018-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP