Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Eftervalsanalys 1

Politikerna delas in i goda och onda. De goda i de som är aggressiva och de som är kärleksfulla.

Ett nytt samhälle håller på att skapas. Ondskan vill inte ha utveckling. De aggressiva tillhör det gamla samhället.

Kanske är de aggressiva de lämpliga regeringsbildarna. De kan då fungera som det gamla samhällets dödgrävare.




Övriga genrer av Poeten Salvador VIP
Läst 194 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-09-11 00:13



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Man blir matt av allt kattrakande. Makten är tydligen viktigare än Sveriges framtid. Varför kan de inte samarbeta? Det gör man i andra sammanhang.
2018-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP