Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

All mänsklig samlevnad

All mänsklig samlevnad 

måste koka ned till

att vi alla är människor

och måste försöka leva

humant med varandra




Övriga genrer (Aforism) av Valter Örn VIP
Läst 201 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-09-11 05:09



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Vulkanutbrott härdsmälta och kortslutning blir annars konsekvensen, kaos...
2018-09-11

  Marita Ohlquist VIP
Medmänsklighet är en variant av Allemansrätten!

Bra skrivet.
2018-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP