Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En kärlekskrank man från Tenessee

En kärlekskrank man från Tenessee

sa till kvinnan: "Låt du och jag bli vi!"

Han försökte få en kyss

men de träffades ju nyss

och hon svarade: "Jag undrar - vem är ni?"




Bunden vers (Limerick) av Peter Olausson VIP
Läst 212 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-09-11 07:27



Bookmark and Share


  Nils-Robert
Snabba ryck. Ingen tid att förspilla!!!
2018-09-11

  Öknens Ros VIP
Det "klickade" inte vid första ögonkastet.
2018-09-11

  lodjuret/seglare VIP
Läsningens själva essens blir till, låter som en serie för tv's vilja vill, 'Gift vid första titt o kast med öga', så där som en vill föga, ägna tid och samvaro mer ej still...
2018-09-11

  Kungskobran VIP
Jag är ni
ni är jag
kan jag få ett förslag?
2018-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Peter Olausson
Peter Olausson VIP